Hjullastare – Anläggning

Kurs för dig kör hjullastare vid anläggningsarbete

En grundlig kurs som ger personalen dokumenterad kompetens att framföra hjullastare. Beroende på deltagarnas tidigare erfarenhet kan antingen utbildning eller kompetensprov beställas.

Kursen tar upp ämnen som exempelvis arbetsmiljö, förarbehörighet, säkerhet, riskbedömning, daglig tillsyn och konstruktion. Se även öppna kurser i hjullastare och grävmaskin.

General Details

Utbildning i hjullastare – Anläggning

hjullastare anläggning

Utbildningen utformas delvis efter deltagarnas tidigare erfarenhet och kunskap. Detta är en mer avancerad och omfattande utbildning. Den ger dig kompetens att köra hjullastare/lastmaskin med alla typer av redskap såsom skopa, gafflar, plogblad, kranarm, sopvals, med mera på alla typer av arbetsområden.

Efter denna kurs har du kompetens att arbeta med både godshantering och anläggning, och man kan lite förenklat säga att du har kunskap att arbeta med hjullastaren ”både över och under marknivå”

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som har viss körvana av hjullastare. Det är därmed ingen nybörjarkurs.

Utbildning som ger jobb

Arbetsförmedlingen bedömer i sin prognos för 2019 att anläggningsmaskinförare har mycket goda möjligheter till arbete under det närmaste året. Det beror bland annat på stark byggkonjunktur framförallt i storstadsregionerna.

Det här är definitivt en av våra mest efterfrågade utbildningar. Här får du kombinera praktik och teori. Det är riktigt skoj och många arbetsgivare efterfrågar just den här kompetensen. Det är aldrig fel att kunna hantera en hjullastare / Anders Backman, Maskinutbildning.nu

Intresseanmälan för hjullastarkurs

  Kompetensprov

  Har du tidigare erfarenhet av arbete med hjullastare, lastmaskin eller traktor är detta din väg till yrkesbevis.

  Vad tycker kursdeltagare?
  Mikael Edlund, platschef D.A. Mattsson AB

  Anders är en väldigt positiv person som på ett pedagogiskt och lättsamt sätt förklarar ibland krångliga regler och paragrafer när det gäller framförande av maskiner av olika slag

  Mikael Edlund - platschef D.A. Mattsson AB
  Anneli Edholm, Unite Logistics Sweden AB

  Unite Logistics har anlitat Maskinutbildning.nu för att kunna erbjuda sina åkerier en bra utbildning till deras förare.

  Anneli Edholm - verksamhetschef Unite Logistics Sweden AB

  Maskinutbildning.nu har utbildat vår personal vid ett flertal olika tillfällen. En sak som är bra med Maskinutbildnings utbildningar är att de anpassar innehållet så att det passar deltagarna och är på helt rätt nivå.

  Anna Lindberg - Kyrkogårdsmästare
  Intresseanmälan