Utför ett säkrare lyft

Onlineutbildning Säkrare lyft

Kontakta oss för utbildning på högsta nivå!

Utbildningen passar för dig som kör med hängande last och jobbar som lastkopplare. Kursen tar bland annat upp områden såsom lagar, säkerhet, användningsområden, lastkoppling, mm.

  • Studera i din egen takt
  • Praktiska moment utförs företagsförlagt eller hos oss
  • Kan registreras på ID06

Gå till intresseanmälan

Vi ger dig möjligheten att studera teorin online!

Du kan läsa i din egen takt och när det passar dig. När du bokar utbildningen skickar vi dig en länk där du kan skapa ett konto och börja med teorin.

Du kan använda din surfplatta, dator eller telefon för att göra studierna. Om du behöver ta en paus kan du enkelt logga ut och fortsätta senare.
När du har klarat av teoridelen meddelar vi dig och hittar en tid för att träffas och göra de praktiska delarna och skriva teoriprovet.

När vi träffas så kommer vi göra en snabb repetition av teorin innan teoriprovet. Vi kommer även att blanda praktiska övningar med repetition av teorin för att se till att du kan använda dina kunskaper i praktiken.

Våra erfarna instruktörer kommer att vara där för att hjälpa dig genom hela processen.

Vi har våra egna anläggningar på Maskinutbildning.nu där du kommer att ha tillgång till moderna maskiner och utrustning för att träna och förbättra dina färdigheter.

Om det passar bättre för dig kan vi också komma till ditt företag och anpassa utbildningen efter din arbetsplats och de maskiner du använder. På det sättet slipper du förlora produktionsdagar, resa och betalaför hotell.


När du har slutfört utbildningen med full närvaro och deltagande får du ett utbildningsintyg som visar att du har de nödvändiga kunskaperna. Du kommer att ha fått en stark grund i teori och praktisk träning för att utföra ditt arbete på ett säkert och effektivt sätt.


Kontakta oss idag för att diskutera dina utbildningsbehov och boka din utbildning hos oss!

Han förklarar på ett sätt så att man förstår

”Jag tycker utbildningen var riktigt bra. Är man intresserad av maskiner ska man vända sig till Anders på Maskinutbildning. Han förklarar regler/lagar/tips och maskinanvändning på ett sätt så att man förstår även fast man inte har läshuvud.”

Chris
-
Maskinförare
-
“Är på helt rätt nivå”

“Maskinutbildning.nu har utbildat vår personal vid ett flertal olika tillfällen. En sak som är bra med Maskinutbildnings utbildningar är att de anpassar innehållet så att det passar deltagarna och är på helt rätt nivå.”

Anna Lindberg
-
Kyrkogårdsmästare
-
Gå till intresseanmälan

Förkunskaper/ målgrupp

Utbildningen vänder sig både till företag och privatpersoner.

Kompetensprov och intyg

Efter godkänd utbildning erhåller du ett så kallat utbildningsintyg.

Utbildningen

Under vår utbildning får du bland annat lära dig om lagar, säkerhet, lastkoppling, lyftvinklar, användningsområden, daglig tillsyn, m.m. Skillnaden mellan denna kurs och ”säkra lyft” är att denna kurs även innehåller praktiska moment

Betalning

För privatpersoner kan vi erbjuda räntefri avbetalning via Svea Ekonomi. Välkommen med din intresseanmälan.

Utbildningsintyg

Yrkesintyg

Intresseanmälan - 

Onlineutbildning Säkrare lyft

Välj Maskinutbildning.nu
Välj Kvalité

Glad manlig arbetare håller bärbar dator och gör tummen up
like icon
Vi är ackrediterade av ID06

Vi är ackrediterade att registrera flera av våra utbildningar i IDO6-kompetensdatabas. En säkerhet för både dig som går kursen och din arbetsgivare.

like icon
Sammanlagt över 25 år i branschen

Tillsammans har vi utbildat myndigheter, kommuner, organisationer och företag i över 25 år.

like icon
Vi utbildar i hela Sverige

Vi tillhandahåller marknadens absolut bästa maskinutbildningar. Testa oss gärna!

like icon
Alltid uppdaterad kunskap

Vi brinner för maskiner och maskinutbildningar och är därför väldigt aktiva med att fortbilda oss själva för att alltid vara maximalt uppdaterade för att du som kund ska känna dig 100% trygg med oss och din utbildning.

Kontakta oss