Minikran

Onlineutbildning Minikran

- upp till 10 tonmeter

Utbildning för minikran passar dig som arbetar med olika lyft inom exempelvis entreprenad och industri. Kursen tar bland annat upp områden såsom lagar, säkerhet, användningsområden, säkra lyft mm.

  • Studera i egen takt
  • Arbetsmarknaden efterfrågar utbildad personal
  • Praktisk uppkörning på plats hos ert företag

Gå till intresseanmälan

Vi ger dig möjligheten att studera teorin online!

Du kan läsa i din egen takt och när det passar dig. När du bokar utbildningen skickar vi dig en länk där du kan skapa ett konto och börja med teorin.

Du kan använda din surfplatta, dator eller telefon för att göra studierna. Om du behöver ta en paus kan du enkelt logga ut och fortsätta senare.
När du har klarat av teoridelen meddelar vi dig och hittar en tid för att träffas och göra de praktiska delarna och skriva teoriprovet.

När vi träffas så kommer vi göra en snabb repetition av teorin innan teoriprovet. Vi kommer även att blanda praktiska övningar med repetition av teorin för att se till att du kan använda dina kunskaper i praktiken.

Våra erfarna instruktörer kommer att vara där för att hjälpa dig genom hela processen.

Vi har våra egna anläggningar på Maskinutbildning.nu där du kommer att ha tillgång till moderna maskiner och utrustning för att träna och förbättra dina färdigheter.

Om det passar bättre för dig kan vi också komma till ditt företag och anpassa utbildningen efter din arbetsplats och de maskiner du använder. På det sättet slipper du förlora produktionsdagar, resa och betalaför hotell.


När du har slutfört utbildningen med full närvaro och deltagande får du ett utbildningsintyg som visar att du har de nödvändiga kunskaperna. Du kommer att ha fått en stark grund i teori och praktisk träning för att utföra ditt arbete på ett säkert och effektivt sätt.


Kontakta oss idag för att diskutera dina utbildningsbehov och boka din utbildning hos oss!

“Rekommenderas starkt!”

”Vi hade en underbart trevlig helg med den bästa instruktören jag haft! Anders var väldigt trevlig och pedagogisk under hela kursen. Trevliga kurskamrater var det också! Rekommenderas starkt!”

Torbjörn
-
Maskinförare
-
“Spännande dialog”

“Maskinutbildning.nu har förmågan att på ett humoristiskt och kraftfullt sätt informera och utbilda. De utmanar och uppmanar till diskussion vilket gör att det blir en spännande dialog”

Anneli Edholm
-
Verksamhetschef
-
Unite Logistics Sweden AB
Gå till intresseanmälan

Förkunskaper/ målgrupp

Utbildningen vänder sig till företag och privatpersoner.

Kompetensprov och intyg

Efter godkänd utbildning erhåller du ett så kallat utbildningsintyg

Utbildningen

Under vår utbildning får du bland annat lära dig om lagar, säkerhet, säkra lyft, uppställning, lastkoppling, användningsområden, daglig tillsyn, mm

Betalning

För privatpersoner kan vi erbjuda räntefri avbetalning via Svea Ekonomi. Välkommen med din intresseanmälan.

Utbildningsintyg

Yrkesintyg

Intresseanmälan - 

Onlineutbildning Minikran

Välj Maskinutbildning.nu
Välj Kvalité

Glad manlig arbetare håller bärbar dator och gör tummen up
like icon
Vi är ackrediterade av ID06

Vi är ackrediterade att registrera flera av våra utbildningar i IDO6-kompetensdatabas. En säkerhet för både dig som går kursen och din arbetsgivare.

like icon
Sammanlagt över 25 år i branschen

Tillsammans har vi utbildat myndigheter, kommuner, organisationer och företag i över 25 år.

like icon
Vi utbildar i hela Sverige

Vi tillhandahåller marknadens absolut bästa maskinutbildningar. Testa oss gärna!

like icon
Alltid uppdaterad kunskap

Vi brinner för maskiner och maskinutbildningar och är därför väldigt aktiva med att fortbilda oss själva för att alltid vara maximalt uppdaterade för att du som kund ska känna dig 100% trygg med oss och din utbildning.

Kontakta oss