Grävmaskinsutbildning

Lär dig köra grävmaskin
Grävmaskinsutbildningen är vår mest bokade och efterfrågade kurs.. Passar för dig som jobbar med eller kommer att jobba med grävmaskin, traktorgrävare eller grävlastare.

  •  3 dagar
  • Arbetsmarknaden efterfrågar utbildad personal
  • Kan kombineras med andra kurser


Kontakta oss för fri offert

info@maskinutbildning.nu

073-330 50 00

General Details

Utbildning i grävmaskin

Under vår grävmaskinkurs får du bland annat lära dig om arbetsmiljö, förarbehörighet, säkerhet, riskbedömning, daglig tillsyn, manövrering, konstruktion och anläggning. Beroende på din tidigare erfarenhet kan vi erbjuda antingen ett kompetensprov eller en utbildning. Allt grävarbete i utbildningen sker på riktigt, inga simulatorer här inte!

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som redan har viss erfarenhet av att köra grävmaskin. Den är alltså inte för nybörjare som vill lära sig grunderna.

Lätt att få jobb som grävmaskinist

Det utbildas för få anläggningsmaskinförare på gymnasieskolans bygg- och anläggningsprogram samt via de andra utbildningsvägarna som finns. Arbetsförmedlingens prognos är därför att konkurrensen om jobben inom området kommer vara ”mycket liten” under de kommande fem åren.

En utbildning i att köra grävmaskin kan alltså vara nyckeln till ett nytt jobb. Något som flera av våra tidigare deltagare vittnat om.

Det är extra roligt när personer som är nya på området utbildar sig hos oss. Jag minns Jens som var utbildad kock och hade bestämt sig för att sadla om. Han gick vår kurs och nu driver han Kockens Gräv & Schakt. Han har vid flera tillfällen jobbat åt mig som grävmaskinist i mitt andra företag. / Anders Backman – Maskinutbildning.nu

Grävmaskin

Gruppstorlek

Utbildningen genomförs i både mindre och större grupper. Önskas utbildning för enstaka personer rekommenderas våra öppna grävmaskinskurser som genomförs löpande. Se aktuella kurser och kursdatum här.

Intresseanmälan för kurs i grävmaskin

Please prove you are human by selecting the Cup.

Kompetensprov

Har du tidigare erfarenhet av arbete med grävmaskin, grävlastare eller traktorgrävare är detta din väg till yrkesbevis.

Vad tycker kursdeltagare?
Mikael Edlund, platschef D.A. Mattsson AB

Maskinutbildning tar sitt jobb på fullaste allvar och lägger ner mycket energi på utbildningen. Det spelar ingen roll om det är en eller flera vid tillfället. Jag och mina maskinförare är mycket nöjda med resultatet

Mikael Edlund - platschef D.A. Mattsson AB
Anneli Edholm, Unite Logistics Sweden AB

Maskinutbildning.nu har förmågan att på ett humoristiskt och kraftfullt sätt informera och utbilda. De utmanar och uppmanar till diskussion vilket gör att det blir en spännande dialog

Anneli Edholm - Verksamhetschef Unite Logistics Sweden AB
Micael Jakobsson, vice vd och affärsområdeschef på Heda Skandinavien AB

Anders engagerar alla med sitt positiva och utmanande ledarskap i sina utbildningar, så man glömmer av att ha fika och matpaus. Det har vi på Heda aldrig upplevt tidigare. Jag vill påstå att han är den bästa utbildaren jag träffat någonsin, förlåt Bodil från klass 3 nu är du bara tvåa

Micael Jakobsson - vice vd och affärsområdeschef Heda Skandinavien AB
Intresseanmälan

Please prove you are human by selecting the Key.