Väghyvelutbildning

Boka kompetensprov - Väghyvel

Prov för dig med erfarenhet av väghyvel Har du arbetat med väghyvel i minst 30 månader eller har arbetsgivarens intyg på att du kört minst 4000 timmar kan ett kompetensprov genomföras. Arbetsgivarintyg för att bevisa erfarenhet kan laddas hem här. Proven kan genomföras över hela Sverige

General Details

Kompetensprov på Väghyvel

Detta är kursen för dig som ska arbeta med väghyvel.Att köra väghyvel innebär att man arbetar vid nybyggnationer och anläggning av exempelvis vägar och öppna ytor. På vintern övergår arbetsuppgifterna till att skrapa vägarna rena från snö och is.

Med ett godkänt kompetensprov bevisas deltagarens kunskap kring bland annat säkerhet, hantering och manövrering.

Väghyvel

Målgrupp

För att få genomföra provet krävs det att du har 30 månaders erfarenhet av att köra väghyvel alternativt 4000 timmars körning som intygas av arbetsgivare via ett arbetsgivarintyg. Undantag från denna regel kan inte ske.

Intresseanmälan för kompetensprov – Väghyvel

  Kompetensprov

  Kompetensprovet leder till yrkesbevis.
  Ett kompetensprov för väghyvel kräver minst 30 månaders eller 4000 timmars dokumenterad erfarenhet.

  Kontakta gärna oss vid frågor.

   

  Vad tycker kursdeltagare?
  Annika Weinrich, Näs gård

  Maskinutbildning.nu har väldigt bra koll och deras kurser innehåller många olika moment som andra kursupplägg saknar, det är mycket fokus på regler och lagar vilket är en stor fördel. Dessutom lär vi oss hur man tar hand om maskinerna på rätt sätt. Jag kan varmt rekommendera Maskinutbildnings olika utbildningar, att de sedan kan ge riktigt bra support om det är något man undrar över är såklart väldigt bra.

  Annika Weinrich Näs gård

  Maskinutbildning.nu har utbildat vår personal vid ett flertal olika tillfällen. En sak som är bra med Maskinutbildnings utbildningar är att de anpassar innehållet så att det passar deltagarna och är på helt rätt nivå.

  Anna Lindberg - Kyrkogårdsmästare
  Micael Jakobsson, vice vd och affärsområdeschef på Heda Skandinavien AB

  Anders engagerar alla med sitt positiva och utmanande ledarskap i sina utbildningar, så man glömmer av att ha fika och matpaus. Det har vi på Heda aldrig upplevt tidigare. Jag vill påstå att han är den bästa utbildaren jag träffat någonsin, förlåt Bodil från klass 3 nu är du bara tvåa

  Micael Jakobsson - vice vd och affärsområdeschef Heda Skandinavien AB
  Intresseanmälan