Om Maskinutbildning.nu

Maskinutbildning.nu, eller TVS Sverige AB som företaget egentligen heter, har sin bas i Kungsgården. Företaget drivs av Anders Backman och erbjuder flexibla och lärorika kurser över hela landet. Dessutom utförs olika typer av entreprenadarbeten

Våra kurser följer gällande läroplaner vilket betyder ökad säkerhet och trygghet för våra kunder. Utbildningarna anpassas efter kundens behov och kunskapsnivå och dessutom tillkommer nya kurser med jämna mellanrum. Vi kan även hjälpa företag att inventera den dokumenterade kunskapen hos personalen och ge förslag på lämpliga kursupplägg.

De senaste tio åren har vi utbildat ett stort antal kunder i en mängd olika maskinutbildningar, vi har också genomfört kompetensutveckling av chefer och arbetsledare.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi är Maskinutbildning.nu

anders backman maskinutbildningAnders Backman

Anders är instruktör , ägare och VD i företaget. Han gillar alla maskiner, ju större desto bättre. Anders har stor erfarenhet av truckar, maskiner, motorcyklar, och båtar. Han har också ett stort tekniskt kunnande och brinner för goda kundrelationer. När det gäller maskiner är det få personer som har samma erfarenhet och bredd.

Anders har utbildningsbevis och är instruktör på, i princip, alla maskiner som kan flytta saker eller gräva. Utöver det är han utbildad till fartygsbefäl och kan även köra flygplan. Han är även smått unik då han gillar att läsa lagar och tolka dessa på rätt sätt.

Kontakt:

Tel: 073-3305000

Mail: Anders@maskinutbildning.nu.