Grävmaskin gul

Har du körvana i en grävmaskin och funderar på att bli Grävmaskinist?

Men vet inte vilka behörigheter som krävs för att jobba som grävmaskinist? Har du dyslexi eller andra svårigheter som ställer till det?

Kontakta oss, så får du prata med en människa som svarar på alla dina frågor om att bli en maskinförare, samt lägger upp kostnadsfri strategi för just ditt behov.

Boka ditt kostnadsfria strategimöte

Är du fundersam eller undrar om det är värt att bli maskinförare?

Har du dyslexi eller andra svårigheter som ställer till det?
Inga problem, vi har stor erfarenhet att hjälpa människor att ta sig igenom det teoretiska och praktiska.
Är du osäker på vika krav du kan ställa på din arbetsgivare?
Inga bekymmer, vi kan lagen och kan ge dig alla argument om varför du ska ha den kunskap du behöver och förtjänar.
Är det värt att jobba som maskinförare?
Att välja en karriär som grävmaskinist kan ge dig en bra lön och chansen att tjäna mer över tid. Från 1 juni 2023 kommer den lägsta lönen för grävmaskinister att vara 31 558 kronor i månaden.
Denna grundlön gäller för yrkesarbetare och är ett tydligt tecken på yrkets ekonomiska stabilitet och attraktivitet. Dessutom kommer lönen för grävmaskinister att öka varje år.
Maskinförareyrket är därför inte bara ekonomiskt lönsamt, utan ger också möjligheter för personlig och professionell utveckling. Med stadiga löneökningar, kollektivavtalsskydd och en grundlön som speglar yrkets värde, är det en karriär som erbjuder både säkerhet och tillväxtmöjligheter.
Boka din kostnadsfria rådgivning

Vi erbjuder rådgivning till företag och privatpersoner

Några tips

Riktiga maskiner: lär dig med äkta utrustning
För att verkligen förstå och hantera grävmaskiner och andra tunga fordon är det viktigt att lära sig på riktiga maskiner. boka utbildning där du direkt kan använda och testa dina färdigheter på äkta, fullskaliga maskiner. Ingen simulator kan jämföra sig med känslan av en riktig maskin.
Attraktiv på arbetsmarknaden: stärk ditt cv och öka dina jobbmöjligheter
I en konkurrensutsatt arbetsmarknad kan rätt kvalifikationer och erfarenhet göra stor skillnad. Genom att genomgå riktiga utbildningar och lära dig hantera maskinerna på rätt sätt, kan du visa potentiella arbetsgivare att du är en tillgång. Certifierade utbildningar på ditt CV kan hjälpa dig att sticka ut i mängden och bli mer attraktiv på arbetsmarknaden.
Få en bred kunskap: allt du behöver veta för att bli expert
Gå utbildningar som ger en omfattande inblick i maskinens värld. En utbildning som täcker allt från grundläggande operationer och säkerhetsrutiner till mer avancerade tekniker och underhåll. Genom att ge dig en bred kunskapsbas bör utbildningen säkerställa att du är väl förberedd för alla utmaningar som kan dyka upp på jobbet.
Ackrediterad kompetensutveckling: erkända och respekterade utbildningar
När du lägger ner tid och pengar i en utbildning vill du vara säker på att den håller hög kvalitet och är godkänd av framtida arbetsgivare. ID06-ackrediterade utbildningar ger just detta – en bekräftad kompetenshöjning som erkänns i hela branschen. Med denna ackreditering bakom dig, kan du vara trygg i att den kunskap och kompetens du skaffar dig, inte bara är av högsta kvalitet, utan också relevant och eftertraktad av arbetsgivare.
Kontakta oss idag för att ta reda på mer! Förbered dig för en framtid inom maskinhantering med rätt kunskap i ryggen!
Lokalen Maskinutbildning.nu
Boka ditt kostnadsfria strategimöte

Tips till företag

Vi förstår vikten av att hålla personalen uppdaterad och välutbildad när det kommer till maskinhantering och säkerhet. Därför erbjuder vi skräddarsydda utbildningar som kan genomföras på er arbetsplats.
Undvik produktionsbortfall:
Genom att ha utbildningen på er arbetsplats får ni färre störningar i produktionen. Personalen kan lära sig och förbättra sina färdigheter utan att behöva lämna arbetsplatsen, vilket minskar produktionsavbrott.
Spara in på resor för personalen:
Genom att ha utbildningen på er arbetsplats får ni färre störningar i produktionen. Personalen kan lära sig och förbättra sina färdigheter utan att behöva lämna arbetsplatsen, vilket minskar produktionsavbrott.
Slipp hotell för personalen:
Med våra företagsförlagda utbildningar behöver er personal inte bekymra sig om boende på hotell eller andra logistiska arrangemang. Detta innebär en betydande kostnadsbesparing samtidigt som det minskar besväret för personalen genom att tillåta dem att komma hem till sina familjer och i sin bekväma miljö.
Anpassad utbildning utefter arbetsplats, arbetsuppgifter och specifika maskiner:
Genom att välja våra företagsförlagda utbildningar får ni en skräddarsydd utbildning som (i möjligaste mån) anpassas efter er arbetsplats, era specifika arbetsuppgifter och de maskiner ni arbetar med. Detta innebär att er personal får den exakta kunskap och träning som krävs för att vara effektiva och säkra på jobbet. Vi tar hänsyn till era behov och skapar en utbildning som är relevant och användbar för er verksamhet.
Kontakta oss idag för att diskutera era utbildningsbehov och boka er företagsförlagda utbildning hos oss!
Grävmaskin
Boka er kostnadsfria rådgivning

Varför kontakta Maskinutbildning.nu?

Att välja rätt utbildningspartner kan göra en avsevärd skillnad i din karriär eller verksamhet. Hos oss står din framgång och säkerhet inom maskinhantering i fokus, vilket gör att vårt engagemang går utöver den vanliga utbildningen. Här är några anledningar till varför vi anses vara ett toppval för många.
Oslagbar Erfarenhet:
Med över ett kvarts sekel av dedikerad erfarenhet i branschen har vi skapat oss en oerhörd insikt om de krav och behov som finns inom maskinhantering. Vår bakgrund gör att vi har en förstahandskunskap om de utmaningar och förväntningar som både myndigheter och företag ställer på utbildning och kompetensutveckling.
Rikstäckande Närvaro:
Oavsett om du befinner dig i norr, söder, öst eller väst - har vi kapaciteten att erbjuda dig de kurser och den support du behöver. Vår närvaro i hela Sverige betyder att vi kan erbjuda flexibilitet och bekvämlighet, oavsett var du eller ditt team befinner sig.
Passion och Expertis:
För oss är maskinutbildning inte bara en yrkesverksamhet – det är en passion. Vårt team är djupt engagerat i varje aspekt av utbildningen, från kursutveckling till undervisning, och ständigt söker uppdaterad kunskap. Detta engagemang återspeglas i kvaliteten på den undervisning vi levererar.
Engagemang för Kvalité och Säkerhet:
Vi tar ditt förtroende på stort allvar. Därför är vi ackrediterade av ID06, en tydlig indikation på vår höga standard. Utöver detta följer vi noggrant alla gällande lagar och läroplaner, för att säkerställa att din utbildning inte bara är relevant utan också håller högsta möjliga säkerhets- och kvalitetsstandard.
Glad manlig arbetare håller bärbar dator och gör tummen up
Boka er kostnadsfria rådgivning

Kontakta en certifierad utbildningsexpert redan idag, vi svarar gärna på alla dina frågor!

Kontakta oss
“Rekommenderas starkt!”

”Vi hade en underbart trevlig helg med den bästa instruktören jag haft! Anders var väldigt trevlig och pedagogisk under hela kursen. Trevliga kurskamrater var det också! Rekommenderas starkt!”

Torbjörn
-
Maskinförare
-
Bästa maskinutbildningen.

Bästa maskinutbildningen. Har haft med Anders att göra ett flertal gånger å fått diverse utbildningar. Pedagogisk å kunnig å sjukt trevlig👍😊

Fredrik Jarding
-
Maskinförare
-
Han förklarar på ett sätt så att man förstår

”Jag tycker utbildningen var riktigt bra. Är man intresserad av maskiner ska man vända sig till Anders på Maskinutbildning. Han förklarar regler/lagar/tips och maskinanvändning på ett sätt så att man förstår även fast man inte har läshuvud.”

Chris
-
Maskinförare
-
“Väldigt positiv person”

“Anders är en väldigt positiv person som på ett pedagogiskt och lättsamt sätt förklarar ibland krångliga regler och paragrafer när det gäller framförande av maskiner av olika slag”

Mikael Edlund
-
Platschef
-
D.A. Mattsson AB

Självfallet erbjuder vi utbildningar till dig som har körvana.

Vi har öppen anmälan till våra utbildningar runt om i Sverige där alla kan anmäla sig.
Vi kan även besöka företag och genomföra utbildningen på plats.

Här är de kommande datumen med öppen anmälan.

Luleå
27-29/9
Pris
Grävmaskin: 10 000kr +moms
Grävmaskin & Hjullastare: 14 000kr +moms
Säffle
20-22/9
Pris
Grävmaskin: 10 000kr +moms
Grävmaskin & Hjullastare: 14 000kr +moms
Löddeköpinge
1-3/11
Pris
Grävmaskin: 10 000kr +moms
Grävmaskin & Hjullastare: 14 000kr +moms
Ljungby
9-11/8
Pris
Grävmaskin: 10 000kr +moms
Grävmaskin & Hjullastare: 14 000kr +moms
Östersund
23-25/8
Pris
Grävmaskin: 10 000kr +moms
Grävmaskin & Hjullastare: 14 000kr +moms
Sandviken
29-31/7
Pris
Grävmaskin: 10 000kr +moms
Grävmaskin & Hjullastare: 14 000kr +moms

Kontakta Maskinutbildning.nu

Fyll i Kontaktformuläret eller ring oss direkt!

Ring 073-330 50 00

Tveka inte att ta kontakt, så bokar vi in ett möte!

Thank you! Your submission has been received!
Något gick fel, kolla gärna om ni har fyllt i alla rutorna