Utbildningar

Truck och truckkort, truckutbildning för alla trucktyper

Att ta ett truckkort är ofta en väldigt bra investering då det ofta är en snabb väg till jobb, både i Sverige och utomlands. Det är en efterfrågad och omtyckt utbildning och allt fler inser att det är en väldigt bra merit att ha behörighet att köra truck.

Säkra lyft – Lastkoppling, signalman

Att på ett säkert och tryggt sätt kunna jobba med lasthantering är viktigt, och många har önskemål att skaffa sig djupare kunskaper i detta. Därför tillhör kursen Säkra Lyft våra mest populära utbildningar.

Travers – Traversutbildning

Vår traversutbildning ger dig kompetens att på ett säkert och effektivt sätt kunna jobba med traverser och telfrar. Du får lära dig körteknik, manövrering, hur du kopplar olika lyftredskap på ett säkert sätt, riskanalyser, tyngdpunkter och hur du planerar för maxlast och fördelning av vikt.

Hjullastare – Anläggning

Under denna kurs som heter Hjullastare - Anläggning går vi igenom grunderna inom arbetsmiljö, förarbehörighet, säkerhet, riskbedömning, daglig tillsyn, manövrering, konstruktion, utsättning, anläggning, laser, materialkännedom, ritningsläsning, med mera.

Fordonsmonterad kran > 18 t/m

Under denna kurs går vi igenom grunderna inom arbetsmiljö, förarbehörighet, säkerhet, konstruktion, godshantering, redskap, daglig tillsyn, manövrering, lastkoppling, arbetarskydd, information om försäkringar med mera.

Mobila arbetsplattformar – Skylift, Saxlift, Bomlift

Vi utbildar enligt Liftläroplan 1 (LLP1) som detaljerat beskriver vad en liftutbildning bör innehålla. De allra flesta fackföreningar och branschorganisationer ställer krav på att en skyliftutbildning skall vara utförd enligt LLP1.

Fordonsmonterad kran < 18 t/m

Under denna kurs går vi igenom grunderna inom arbetsmiljö, förarbehörighet, säkerhet, konstruktion, godshantering, redskap, daglig tillsyn, manövrering, lastkoppling, mm. Gällande fordonsmonterad kran kan vi erbjuda dig ett kompetensprov.

Teleskoplastare – Teleskoplastarutbildning

Under vår teleskoplastarkurs går vi igenom grunderna inom arbetsmiljö, förarbehörighet, säkerhet, konstruktion, godshantering, redskap, daglig tillsyn, och manövrering.

Hjullastare – Godshantering

Vill du lära dig att köra en hjullastare har du nu kommit rätt. Det här är den vanligaste typen av hjullastarutbildning och den ger dig kompetens att köra hjullastare/lastmaskin med alla typer av redskap såsom skopa, gafflar plogblad, kranarm och sopvals.

  • 1
  • 2