Övriga utbildningar

Säkra lyft – Lastkoppling, signalman

Att på ett säkert och tryggt sätt kunna jobba med lasthantering är viktigt, och många har önskemål att skaffa sig djupare kunskaper i detta. Därför tillhör kursen Säkra Lyft våra mest populära utbildningar.

Ansvar – Ansvarsutbildning för arbetsledare & skyddsombud,

Det här är en av våra nyare kurser. I ämnet ansvar kan vi erbjuda en informationsträff på ca 2-4 timmar där vi går igenom allt du behöver veta som arbetsledare. Vår filosofi är ju flexibilitet och vi reser i hela Sverige. Antingen kommer vi till er, eller ni till oss. Kokar ni kaffe så tar vi med oss fikabrödet, detta ger en bra start på en kurs som ger många viktiga insikter och öppnar ögonen för viktiga detaljer som man kanske inte alltid har koll på.

Utsättning – Anläggning, Laser, Mätteknik

Detta är en fristående kurs där vi fördjupar oss i grunderna för utsättning, anläggning, laser, maskinstyrning och ritningsläsning. Vi anpassar kursen efter just ditt behov och lägger energin på det som du vill lära dig mer om. Vi anpassar kursens längd helt och hållet efter dina önskemål och behov.

Fallskydd och räddning

Under våren har vi på Maskinutbildning.nu förkovrat oss lite extra i fallskydd och räddning. Detta betyder att vi nu äntligen kan hålla utbildningar i just detta. Vi är dessutom auktoriserade att sälja och besiktiga fallskyddsutrustning från bland annat FallSafe, Ekmans Safety samt X-treme.