Hjullastare – Anläggning

Kurs för dig kör hjullastare vid anläggningsarbete

En grundlig utbildning som ger personalen den kompetens som krävs för att framföra hjullastare. Beroende på deltagarnas tidigare erfarenhet kan antingen utbildning eller kompetensprov beställas.

Utbildningen tar upp ämnen som exempelvis arbetsmiljö, förarbehörighet, säkerhet, riskbedömning, daglig tillsyn och konstruktion.

General Details

Utbildning i hjullastare – Anläggning

hjullastare anläggningUtbildningen utformas delvis efter deltagarnas tidigare erfarenhet och kunskap.  

Detta är en mer avancerad och omfattande utbildning. Den ger dig kompetens att köra hjullastare/lastmaskin med alla typer av redskap såsom skopa, gafflar, plogblad, kranarm, sopvals, med mera på alla typer av arbetsområden.

Efter denna kurs har du kompetens att arbeta med både godshantering och anläggning, och man kan lite förenklat säga att du har kunskap att arbeta med hjullastaren ”både över och under marknivå”

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som har viss körvana av hjullastare. Det är därmed ingen nybörjarkurs.

Utbildning som ger jobb

Arbetsförmedlingen bedömer i sin prognos för 2019 att anläggningsmaskinförare har mycket goda möjligheter till arbete under det närmaste året. Det beror bland annat på stark byggkonjunktur framförallt i storstadsregionerna.

Det här är definitivt en av våra mest efterfrågade utbildningar. Här får du kombinera praktik och teori. Det är riktigt skoj och många arbetsgivare efterfrågar just den här kompetensen. Det är aldrig fel att kunna hantera en hjullastare / Anders Backman

Intresseanmälan för hjullastarkurs

Kompetensprov
Har du tidigare erfarenhet av arbete med hjullastare, lastmaskin eller traktor är detta din väg till yrkesbevis.
Vad tycker kursdeltagare?

Maskinutbildning.nu har utbildat vår personal vid ett flertal olika tillfällen. En sak som är bra med Maskinutbildnings utbildningar är att de anpassar innehållet så att det passar deltagarna och är på helt rätt nivå.

Anna Lindberg - Kyrkogårdsmästare
Anneli Edholm, Unite Logistics Sweden AB

Maskinutbildning.nu har förmågan att på ett humoristiskt och kraftfullt sätt informera och utbilda. De utmanar och uppmanar till diskussion vilket gör att det blir en spännande dialog

Anneli Edholm - Verksamhetschef Unite Logistics Sweden AB
Mikael Edlund, platschef D.A. Mattsson AB

Maskinutbildning tar sitt jobb på fullaste allvar och lägger ner mycket energi på utbildningen. Det spelar ingen roll om det är en eller flera vid tillfället. Jag och mina maskinförare är mycket nöjda med resultatet

Mikael Edlund - platschef D.A. Mattsson AB
Intresseanmälan