Hjullastare – Anläggning

Kurs för dig kör hjullastare vid anläggningsarbete

En grundlig utbildning som ger personalen den kompetens som krävs för att framföra hjullastare. Beroende på deltagarnas tidigare erfarenhet kan antingen utbildning eller kompetensprov beställas.

Utbildningen tar upp ämnen som exempelvis arbetsmiljö, förarbehörighet, säkerhet, riskbedömning, daglig tillsyn och konstruktion.

General Details

Utbildning i hjullastare – Anläggning

hjullastare anläggningUtbildningen utformas delvis efter deltagarnas tidigare erfarenhet och kunskap.  

Detta är en mer avancerad och omfattande utbildning. Den ger dig kompetens att köra hjullastare/lastmaskin med alla typer av redskap såsom skopa, gafflar, plogblad, kranarm, sopvals, med mera på alla typer av arbetsområden.

Efter denna kurs har du kompetens att arbeta med både godshantering och anläggning, och man kan lite förenklat säga att du har kunskap att arbeta med hjullastaren ”både över och under marknivå”

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som har viss körvana av hjullastare. Det är därmed ingen nybörjarkurs.

Utbildning som ger jobb

Arbetsförmedlingen bedömer i sin prognos för 2019 att anläggningsmaskinförare har mycket goda möjligheter till arbete under det närmaste året. Det beror bland annat på stark byggkonjunktur framförallt i storstadsregionerna.

Det här är definitivt en av våra mest efterfrågade utbildningar. Här får du kombinera praktik och teori. Det är riktigt skoj och många arbetsgivare efterfrågar just den här kompetensen. Det är aldrig fel att kunna hantera en hjullastare / Anders Backman

Intresseanmälan för hjullastarkurs

Kompetensprov
Har du tidigare erfarenhet av arbete med hjullastare, lastmaskin eller traktor är detta din väg till yrkesbevis.
Vad tycker kursdeltagare?

Maskinutbildning.nu har utbildat vår personal vid ett flertal olika tillfällen. En sak som är bra med Maskinutbildnings utbildningar är att de anpassar innehållet så att det passar deltagarna och är på helt rätt nivå.

Anna Lindberg - Kyrkogårdsmästare
Anneli Edholm, Unite Logistics Sweden AB

Unite Logistics har anlitat Maskinutbildning.nu för att kunna erbjuda sina åkerier en bra utbildning till deras förare.

Anneli Edholm - verksamhetschef Unite Logistics Sweden AB
Annika Weinrich, Näs gård

Maskinutbildning.nu har väldigt bra koll och deras kurser innehåller många olika moment som andra kursupplägg saknar, det är mycket fokus på regler och lagar vilket är en stor fördel. Dessutom lär vi oss hur man tar hand om maskinerna på rätt sätt. Jag kan varmt rekommendera Maskinutbildnings olika utbildningar, att de sedan kan ge riktigt bra support om det är något man undrar över är såklart väldigt bra.

Annika Weinrich Näs gård
Intresseanmälan