Ansvar – Ansvarsutbildning för arbetsledare & skyddsombud,

Det här är en av våra nyare kurser. I ämnet ansvar kan vi erbjuda en informationsträff på ca 2-4 timmar där vi går igenom allt du behöver veta som arbetsledare. Vår filosofi är ju flexibilitet och vi reser i hela Sverige. Antingen kommer vi till er, eller ni till oss. Kokar ni kaffe så tar vi med oss fikabrödet, detta ger en bra start på en kurs som ger många viktiga insikter och öppnar ögonen för viktiga detaljer som man kanske inte alltid har koll på.

General Details
Vi hjälper dig att reda ut vad som gäller kring alla regler och krav. Regelverket kring truck- och maskinkörning är tyvärr långt mer komplicerat än de flesta arbetsgivare inser. Just detta har vi koll på och vi hjälper dig att hitta svaren på dina frågor samt förklarar hur saker och ting ligger till.

Inga frågor är för dumma att ställa, och nedan ser du några punkter som vi ofta tar upp när vi är ute på företagen och informerar.

  • Vem är det egentligen som bär ansvaret om olyckan är framme?
  • Behöver man egentligen ett skriftligt körtillstånd?
  • Hur ska man tolka en massa krångliga lagtexter?
  • Vilka sanktionsavgifter kan Arbetsmiljöverket utfärda?
  • Vilka författningssamlingar behöver du ha i bokhyllan?
  • Vad är egentligen skillnaden på maskinerna?

 

Det här är ett område som blivit allt mer populärt och efterfrågat de senaste åren. Vi funderar på att genomföra några Ansvarsseminarium för arbetsledare under året då man träffas och tillsammans diskuterar och har workshops i ämnet. Detta känns verkligen som en bra idé säger Anders.

Vad tycker kursdeltagare?
Micael Jakobsson, vice vd och affärsområdeschef på Heda Skandinavien AB

Anders engagerar alla med sitt positiva och utmanande ledarskap i sina utbildningar, så man glömmer av att ha fika och matpaus. Det har vi på Heda aldrig upplevt tidigare. Jag vill påstå att han är den bästa utbildaren jag träffat någonsin, förlåt Bodil från klass 3 nu är du bara tvåa

Micael Jakobsson - vice vd och affärsområdeschef Heda Skandinavien AB
Anneli Edholm, Unite Logistics Sweden AB

Unite Logistics har anlitat Maskinutbildning.nu för att kunna erbjuda sina åkerier en bra utbildning till deras förare.

Anneli Edholm - verksamhetschef Unite Logistics Sweden AB
Anneli Edholm, Unite Logistics Sweden AB

Maskinutbildning.nu har förmågan att på ett humoristiskt och kraftfullt sätt informera och utbilda. De utmanar och uppmanar till diskussion vilket gör att det blir en spännande dialog

Anneli Edholm - Verksamhetschef Unite Logistics Sweden AB
Intresseanmälan