Om Maskinutbildning

Maskinutbildning.nu, eller TSV Sverige AB som företaget egentligen heter har sin bas i Årsunda. Företaget drivs av Anders Backman.

Anders fokuserar på flexibla, lärorika kurser och utbildningar, förlagda över hela landet. Man utför dessutom olika typer av entreprenadarbeten, läs mer om det här.

anders backman maskinutbildning

Jag brinner för maskiner och när jag inte utbildar mina kunder över hela landet så utvecklas jag hela tiden av utmanande entreprenadjobb. Jag hyr även ut mig själv som maskinförare och jag har inget emot att t.ex. muddra sjöbottnar, gräva diken på flygplatser eller bygga en parkeringsplats

Anders Backman - VD Maskinutbildning.nu

Utbildningar

Våra kurser följer gällande läroplaner vilket betyder ökad säkerhet och trygghet för våra kunder. Utbildningarna anpassas efter kundens behov och kunskapsnivå och dessutom tillkommer nya kurser med jämna mellanrum.

De senaste tio åren har vi utbildat ett stort antal kunder i en mängd olika maskinutbildningar, vi har också genomfört kompetensutveckling av chefer och arbetsledare.

Vi arbetar som sagt över hela landet och kommer jättegärna ut på ett besök till er. Vi kan hjälpa er att inventera den dokumenterade kunskapen hos er personal och ge förslag på lämpliga kursupplägg. Kontakta oss så berättar vi mer.

Om Anders Backman

Anders är instruktör , ägare och VD i företaget. Han gillar alla maskiner, ju större desto bättre. Anders har stor erfarenhet av truckar, maskiner, motorcyklar, och båtar.

Han har också ett stort tekniskt kunnande och brinner för goda kundrelationer. När det gäller maskiner är det få personer som har samma erfarenhet och bredd.

Anders har utbildningsbevis och är instruktör på, i princip, alla maskiner som kan flytta saker eller gräva. Utöver det är han utbildad till fartygsbefäl och kan även köra flygplan. Han är även smått unik då han även gillar att läsa lagar och tolka dessa på rätt sätt.

Anders når ni på 073-3305000 eller på anders@maskinutbildning.nu.