På gång

22 november, 2018

Maskinutbildning är stolt sponsor för Nattvandrarna

Nattvandring innebär att vuxna rör sig ute bland ungdomar på kvällar och nätter för att skapa en ökad social trygghet som kan minska risken för drogmissbruk, våld, skadegörelse och annan kriminalitet. Sponsringen används för bland annat kläder, utbildning och försäkring för aktiva nattvandrargrupper.

Trygghet är vår kärnfråga och den delar vi med Nattvandrarna, vi tycker människor ska kunna känna sig trygga på stan nattetid, säger Anders Backman på Maskinutbildning.nu

Nyhet 0 Comment
22 augusti, 2017

Kurser i lastsäkring

Vi är numera auktoriserade lastsäkringsinstruktörer och från v.33 kör vi kurser i lastsäkring. Detta är kursen för dig som kör lastbil, släp, eller annan lastbärare och behöver säkra din last korrekt.

Vi utför även utbildningar i avancerad lastsäkring. Denna kurs vänder sig till dig som kör laster som är svåra att lastsäkra pga att lasten är; hal, har hög tyngdpunkt, är ömtålig och liknande.

Varmt välkommen att kontakta oss med din förfrågan.

Nyhet 0 Comment
26 juni, 2017

Lätt att få jobb som utbildad anläggningsmaskinförare

Den svenska byggkonjunkturen har de senaste åren varit urstark, en trend som fortsätter i år och även 2018. Byggkranar kan siktas i nästan alla större städer, där nya bostäder och anläggningar hela tiden byggs och projekteras. Detsamma gäller för vägar och övrig infrastruktur. Detta ger en fortsatt god efterfrågan på anläggningsmaskinförare. 
En utbildning från oss på Maskinutbildning.nu kan alltså vara ett riktigt bra avstamp till en spännande karriär.

Nyhet 0 Comment
19 januari, 2017

Auktoriserade av FallSafe, Ekman Safety och X-treme fallskydd

Vi är numera auktoriserade av FallSafe, Ekman Safety och X-treme fallskydd och vi erbjuder fallskyddsutbildningar, besiktar fallskyddsutrustning och säljer fallskyddsutrustning.

Nyhet
19 januari, 2017

Håll ögonen öppna, inom kort kommer vi att etablera oss även i norra Sverige

Vi har nu haft flera mycket trevliga möten med blivande kunder, samarbetspartners och leverantörer. Håll ögonen öppna, inom kort kommer vi att etablera oss även i norra Sverige. Då täcker vi hela vårt avlånga land med våra populära utbildningar, bokstavligt talat från Ystad i söder till Kiruna i norr.”

Nyhet 0 Comment
6 juli, 2016

Semestertider

Vi tar semester under juli och augusti, det betyder inte att vi stänger verksamheten utan att vi bara tar det lite lugnare.

Nyhet 0 Comment
1 mars, 2016

Öppna kurser regelbundet

Vi kör öppna kurser, året om, ca en gång i månaden för hjullastare, grävmaskin och mobila arbetsplattformar. Främst i Gävle men även på andra orter. T ex: Stockholm, Västerås, Borlänge och Östersund.

Nyhet 0 Comment
  • 1
  • 2